Newsletter 2023 februari

Beste leden,

Allereerst wensen wij jullie het allerbeste voor dit nieuwe jaar dat voor de Royal Baudouin Padel Club vol zal zitten met nieuwe projecten!

Terugblik op 2022 en op weg naar 2023!

Tijdens het jaar 2022 hebben we, naast de financiële deelname aan de aankoop en installatie van het nieuwe hockeyveld, enkele projecten kunnen realiseren die betrekking hebben op de verbetering van onze faciliteiten dankzij de steun van onze trouwe sponsors CUPRA en Uw Vastgoed:

  • Op elk veld is een camerasysteem (NGTV Experience) geïnstalleerd, waardoor je je lessen / wedstrijden en je beste punten kunt filmen en bekijken via de NGTV app!
  • Op de velddeuren en palen aan de uiteinden van de netten zijn beschermende foams geplaatst. Er zijn ook beschermende strips geplaatst op de netten van elk van onze 3 padelbanen. Het onderhoud van deze voorzieningen werd uitgevoerd in november 2022
  • De kleedkamers en de parkeerplaats van de club zijn opgeknapt.

In 2023 gaat de Royal Baudouin Padel Club op dezelfde voet verder: om betere diensten en ervaringen aan te bieden, wil de club het onderhoud van de banen en de omgeving uitvoeren, zowel wat betreft de infrastructuur als de uitrusting die ter beschikking van de sporters wordt gesteld (vuilnisbakken, banken), en het groene tapijt tussen de banen vervangen.

2022 werd ook gekenmerkt door onze evenementen binnen de club, die steeds meer succes kenden; door de interclubs in AFP en Tennis Vlaanderen, waar de meerderheid van onze teams zich heeft onderscheiden; alsook door onze tornooien in mei, augustus en september 2022, die op belangstelling konden rekenen van zowel onze leden als niet-leden… Een groot succes dankzij onze gezamenlijke passie voor de gele bal! Een meer dan positieve balans voor 2022…

En een veelbelovend jaar 2023 dat ook zal rijmen met leren, wedstrijden en evenementen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *