Horeca heropening 8/5

Beste leden van de Baudouin, 

Het is met groot genoegen dat het barteam van clubhuis klaar is om u op 8 mei van 9 tot 22 uur op zijn terras te ontvangen. Dit na te veel maanden zonder jullie te hebben kunnen verwelkomen!

De sanitaire situatie vereist echter bepaalde verplichtingen.

  • Het dragen van een masker zal opnieuw verplicht zijn op het hele terrein (parking, speeltuin, toiletten, enz. ….)
  • U kunt het alleen verwijderen als u zit.
  • U wordt geïnstalleerd in groepen van maximaal 4 met een afstand van ten minste 1,50 m tussen elke bubbel van 4. (Behalve voor gezinnen van meer dan 4 personen die onder hetzelfde dak wonen).
  • Eenmaal geïnstalleerd, gelieve onnodige verplaatsingen te vermijden.
  • Er zal iets zijn om u te verfrissen en ook iets om te eten.
  • Het totale aantal mensen op het terras zal beperkt blijven tot 50 personen. Wij zullen helaas genoodzaakt zijn u de toegang tot het terras te weigeren of u te laten wachten indien het aantal reeds is bereikt. Dit is natuurlijk niet onze keuze.
  • De toegang tot de toiletten aan de zijkant (tennismuur) blijft toegankelijk 

Aarzel niet om uw plaats te reserveren door contact met ons op te nemen op 0473/80.18.70.
Denk aan de andere leden van de club die er net zo naar uitkijken als u om weer op ons mooie terras te kunnen komen en uw bezoeken dus te spreiden.
We kijken er naar uit u te zien op 8 mei!
Tot ziens.
Blijf veilig.
Ik wil ook van deze gelegenheid gebruik maken om onze Baudouin-leden, vrienden en familie te bedanken die ons in deze moeilijke tijd hebben gesteund.

Inschrijving interclub

Beste Leden,

Aangezien we nu allen zijn aangesloten bij Tennis Vlaanderen, geeft dit ons de mogelijkheid om ook langs deze zijde Interclub en Tornooien te spelen. We gij hier met de Baudouin Padel natuurlijk aan deelnemen. De bedoeling is om in totaal 8 ploegen in te schrijven over de verschillende reeksen. Dus First in First served. Voor een vlot verloop vragen wij aan de geïnteresseerden om een ploeg samen te stellen van 6 tot 8 spelers én vooral om een Kapitein aan te stellen, deze Kapitein neemt met ons contact op om zijn ploeg in te schrijven.

In theorie moeten de ploegen ingegeven worden vóór 14 maart en zou de voorjaars Interclub starten op 16 april 2021. We weten allen dat dit door COVID nog zou kunnen wijzigen, maar we denken positief en schrijven ons alvast in!

Contact : Steve De Mey – steve@baudouinpadel.be – 0485/98.18.43